Societate 14 Mai 2009 09:35 am

“parada gay”

 
Prin rezolutia parlamentului european adoptată pe 14 ianurie 2009, statelor membre ale UE li se “recomand㔠să recunoască cuplurile homosexuale “căsătorite” sau care au încheiat un parteneriat civil în alte tări europene. Rezolutia, initiată de europarlamentarul comunist italian Giusto Catania, recomanda ca perechile homosexuale căsătorite sau înregistrate într-o tară membră a UE sa beneficieze de recunoastere si în tara de domiciliu.

 

Practic, aceasta înseamnă că doi homosexuali români “căsătoriti” în Spania ar putea fi recunoscuti ca atare si în România. Rezolutia Catania reprezintă o victorie ingrijorătoare a activistilor homosexuali în procesul de a forta statele membre UE să implementeze o legislatie pro-homosexuală la nivelul întregii Uniunii Europene.
Se anunta o noua “parada gay”, in data de 23 mai. Reamintesc ca in urma cu doi ani, cu ocazia “Gay fest 2007?, au avut loc violente intre jandarmi si anumite grupuri de suporteri care au incercat sa blocheze parada. Anul trecut nu au mai avut loc incidente, asta si pentru ca numarul politistilor si jandarmilor prezenti a depasit de vreo 10 ori numarul participantilor la “parada gay”. Doar cativa tineri au fost retinuti in mod arbitrar, pentru “vina” de a se fi aflat in apropierea zonei unde se desfasura marsul.

Asa cum ne-a obisnuit de 2 ani, Asociatia Noua Dreapta va organiza un “Mars pentru normalitate”. Manifestarea, aprobata de Primaria Capitalei, va avea loc sâmbătă 23 mai, la ora 11:00, in fata Ateneului Român. Sunt asteptati toti românii care vor să-si exprime opozitia fată de rezolutia Parlamentului European, protestand astfel fata de legalizarea “casatoriilor intre homosexuali” si a adoptiilor de catre cupluri homosexuale.

Share on FacebookShare on Facebook

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X