Societate 13 Mai 2009 01:06 pm

UE a innebunit complet: Glugile si caciulile cu snur au fost interzise!

 

Cum ar putea trai oamenii daca n-ar exista Uniunea Europeana care sa aiba grija de ei? Fireste, foarte bine, chiar cu mult mai bine decat acum – dar nu asta e opinia birocratilor de la Bruxelles, care au in viata doar nobilul scop de a ne proteja! Pentru asta, ei concep directive peste directive care sa ne imbunatateasca viata! Dupa ce ne-au aparat de pericolele de a surzi ascultand muzica la mp3 playere, comisarii UE au descoperit un alt pericol mortal: hanoracele pentru copii cu snur! “Este un mircaol ca generatia noastra a reusit sa supravietuiasca fara o asemenea legislatie” a afirmat un oficial al Comisiei Europene!

 

Da, asa e! “Aceste obiecte de vestimentatie pentru copii au un risc de strangulare din cauza prezentei snururilor in zona gatului“, ca sa-l citam pe acelasi birocrat. Asa ca au fost interzise de catre UE! “Poate credeti ca am mers prea departe, dar nu e adevarat“, a spus Meglena Kuneva, comisarul european pentru protectia consumatorilor. Mie imi suna a amenintare! Caciulile si glugile cu snur au fost interzise din cauza ca s-ar putea “strangula” copii cu ele! Sincer, ma mir ca am reusit sa supravietuiesc!

Cultura fricii in care traim este aceea care incurajeaza asemenea masuri dementiale, aberante, paranoide, schizofrenice (nu reusesc sa gasesc cuvinte potrivite)! Ceea ce trebuie sa intelegem e insa ca aceasta “cultura a fricii” nu a aparut “de capul ei”, ci a fost introdusa si impusa de catre autoritati, mai ales prin campanii mass-media (90% din stirile de le tv sunt despre: crime, violuri , accidente rutiere grave etc.), pentru a ne controla prin teroare!

PS: Am o propunere pentru Comisia Europeana: sa interzica fermoarele de la pantaloni! Motivul? Barbatii si-ar putea “sugruma” madularul, dupa ce urineaza prin prohab!

Share on FacebookShare on Facebook

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X